Лещенко оприлюднив першу порцію відомих прізвищ, які брали гроші у Януковича

Лещенко оприлюднив першу порцію відомих прізвищ, які брали гроші у Януковича

Загальна сума витрат на утримання Партій регіонів за шість місяців 2012-го року складає понад 66 мільйонів доларів.

Величезні суми готівкою за прийняття «потрібних» «Партій регіонів» рішень приймали як члени ЦВК, так і народні депутати з інших політичних сил заради вигідного для ПР голосування, а також інші високопосадовці. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили депутат Сергій Лещенко та головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик.

«Тут ви можете знайти прізвища та ініціали, які повністю збігаються із прізвищами колишнього міністра та депутата Сивковича, екс-міністра юстиції Олени Лукаш, екс-міністра закордонних справ Кожари, керівника ЦВК Охендовського, колишніх та чинних депутатів Геллера, Миримського, Ковалевської та інших», - зазначив Лещенко.

Крім того, стало відомо, що загальна сума витрат на утримання Партій регіонів за шість місяців 2012-го року складає понад 66 мільйонів доларів.

Лещенко наголосив, що в них в розпорядженні є лише частина розписок про отримання високопосадовцями коштів готівкою, отже, фактично суми можуть доходити до 100 мільйонів доларів.

Серед іншого зазначається, що народний депутат шостого скликання, екс-міністр юстиції Олена Лукаш отримала 83 тисячі доларів готівкою за роботу на ПР. Подробиці - тут. Крім того, відомий соціолог Євген Копатько взяв у ПР понад 2 мільйони доларів - детальніше тут.

Чималі суми витрачалися також на дрібні задоволення верхівки правлячої у 2012-му році партії - деталі тут. Значні кошти витрачалися також на «PR-супровід» політсили. Лише за півроку ПР заплатила кілька мільйонів доларів. Які ЗМІ охоче брали гроші – читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: