Лещенко розповів, як Порошенко мстився Саакашвілі за відмову очолити БПП

Лещенко розповів, як Порошенко мстився Саакашвілі за відмову очолити БПП
Сергій Лещенко

Саакашвілі постійно стикався із саботажем - нардеп

Депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко вважає, що команда президента створювала перешкоди голові Одеської облдержадміністрації Міхеїлу Саакашвілі. Про це він сказав «112 каналу», коментуючи заяву Саакашвілі про відставку.

«Оскільки нічого з тих планів, які в нього були заплановані, він реалізувати не зміг з огляду на постійні перешкоди, постійні атаки, постійні намагання нищити його репутаційно, атаки на членів його команди, він вирішив зробити так, як роблять усі політики в таких умовах, – просто іде з посади», – додав Лещенко.

За словами нардепа, Саакашвілі постійно стикався із саботажем. «Тому що Порошенко відчуває в Саакашвілі конкурента політичного. Спочатку був план, що Саакашвілі очолить Блок Порошенка – і таким чином Порошенко був особисто готовий підтримувати Саакашвілі», – заявив Лещенко.

«Але оскільки Саакашвілі категорично відмовився мати спільне з Кононенком, Грановським, Березенком, іншими людьми, які є найбільш одіозними у сьогоднішній владі, то він щоденно стикався зі спротивом», – додав він.

За словами Лещенка, «всі намагання Саакашвілі робити реформи тут же на Банковій конвертували в спроби завоювати особистий політичний імідж, який потім буде поєднаний з конкуруючим політичним проектом», тому йому створювали перешкоди.

На запитання, чому змінився президентський план, Лещенко відповів: «Тому що Саакашвілі відмовився очолювати Блок Порошенка на виборах, які б вони не були – дострокові або строкові».

«Рік тому були розмови про те, що Порошенко був готовий піти на дострокові вибори, а Саакашвілі очолить його політсилу. А Саакашвілі сказав: «Я не матиму нічого спільного ні з Кононенком, ні з Грановським, ні з Березенком – після чого почався план знищення Саакашвілі. Він включав у себе не лише намагання перешкодити йому, а й створення перешкод членам його команди, зокрема Сакварелідзе і так далі», – заявив Лещенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: