«Лото-Забава» відсвяткувала свій день народження великими призами

«Лото-Забава» відсвяткувала свій день народження великими призами

Під час розіграшу 1005-го тиражу 11 листопада 2018 року лотерея «Лото-Забава» урочисто відсвяткувала свій дев’ятнадцятий День народження та відзначила це свято величезним смачним тортом і великою кількістю розіграних призів

У конкурсі «Багаті та Відомі» було виграно максимальний приз у розмірі 500 000 гривень. Приз дістався Тамарі Пономаренко, яка грає в улюблену лотерею з восьмого тиражу та приїхала до студії вже всьоме з єдиним наміром - виграти найбільший приз. За збігом обставин колесо конкурсу «Багаті та Відомі» обрало саме білий ряд, 23 місце, на якому й сиділа майбутня переможниця. Тамара Пономаренко зізналася, що має власний секрет успіху гри у лотереї, а виграні 500 000 гривень збирається витратити на ремонт у будинку сина.  

11 листопада відбувся фінальний розіграш акції «Злови машину на День народження», який був приурочений до 19-річчя лотереї «Лото-Забава». Останній акційний автомобіль дістався гравцю, який зареєстрував для участі в акції комбінацію 64806462. Відомо, що щасливий білет з виграшною комбінацією було придбано через Інтернет завдяки зручній функції купівлі білетів «Лото-Забава» онлайн. А тим часом, до студії завітали попередні переможці акції – пан Микола та пані Тетяна з Дніпропетровської області,  які виграли третє акційне авто. Як зізнався переможець, заради приїзду у студію «Лото-Забава» навіть пропустив відкриття мисливського сезону. Нарешті мрія пана Миколи здійснилась – він потрапив на прямий ефір програми та отримав призовий сертифікат з рук улюблених ведучих. Нагадаємо, протягом акції щотиражу, починаючи з 21 жовтня, додатково розігрувався автомобіль JACS2 ціною у 400 000 гривень. У цілому в акції були розіграні призи на загальну суму 1 600 000 гривень.

1005-ий тираж також позначився виграшем 300 000 гривень у постійному конкурсі «Парочка». Головний приз виграв щасливчик, який придбав свій щасливий білет №0181281 у «ЛОТО маркеті», який розташований у Харкові на проспекті Московському, 274-Ж. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: