«Лото-Забава»: Мільйон розділили між Миргородом, Первомайськом та Києвом

«Лото-Забава»: Мільйон розділили між Миргородом, Первомайськом та Києвом

28 жовтня 2018 року під час розіграшу 1003-го тиражу «Лото-Забава» один з головних призів «Великої гри» - 1 мільйон гривень, розділили між собою одразу троє гравців. Таким чином, кожен з трьох щасливчиків отримає по третині призу.

Перший щасливий білет № 0025141 був придбаний на фірмовому столі «М.С.Л.» у м. Миргород (Полтавська область), який розташований у торговельному центрі на вулиці Гоголя, 147. Другий переможець купив свій білет № 0235376 у м. Первомайськ (Миколаївська область) на точці продажу лотерейних білетів у магазині «Яндекс» за адресою: вул. Корабельна, 24. Перемогу третьому щасливчику з Києва приніс білет № 0139590, який придбали у кіоску ТОВ «ДЛУ» №077, що знаходиться на вул. Героїв Дніпра, 43.  

Приз у категорії «три лінії з двома пільговими підковками», що складає 200 тисяч, цього разу дістався гравцю з Вінницької області, який придбав свій щасливий білет № 0042570 у смт Муровані Курилівці на фірмовому столі «М.С.Л.», розташованому у магазині «Продуктовий» на вулиці Соборній, 122. 

Максимальний приз, 500 000 гривень, було виграно у конкурсі «Багаті та Відомі». Приз дістався будівельнику з Києва - Максиму Шавкуну, який сидів у червоному ряді на другому місці. Поїздку до студії переможцю подарував тесть Леонід Васильович, який вже 16 років віддано грає у «Лото-Забава». Одного разу побувавши на знімальному майданчику улюбленої лотереї, Леонід Васильович вирішив відправити у гості до «Фабрики мільйонерів» пана Максима, і не прогадав. У «Супергрі» Максим виграв найбільший приз конкурсу «Багаті та Відомі» - півмільйона гривень.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: