Луценко похвалив свою дружину-депутатку, яка називає колег у Раді козлами

Луценко похвалив свою дружину-депутатку, яка називає колег у Раді козлами

Генпрокурор відреагував на «козлячі» заклики представника президента у Верховній Раді

Генеральний прокурор Юрій Луценко схвально відгукнувся про свою дружину народного депутата, представника президента у Верховній Раді Ірину Луценко, яка назвала свого колегу по парламенту, «свободівця» Юрія Левченка «козлом». Про це стало відомо із відкритого спілкування високопосадовця у Facebook.

Так, під постом одного з блогерів, де йшлося про інцидент із «козлом» та його наслідки, генпрокурор написав, що «любить політиків, які щирі у діях і висловах». Він також вказав, що Віктор Янукович «не має монополії на жодне українське слово», очевидно, натякаючи на інцидент, який стався період виборчої кампанії 2004 року. Тоді лідер Партії регіонів також привселюдно вжив слово «козли» на позначення своїх опонентів.

Нагадаємо, народний депутат, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко під час блокування трибуни парламенту 5 жовтня кричала депутату від БПП Олегу Недаві, щоб він «виніс козла», показуючи на нардепа від «Свободи» Юрія Левченка.

Як повідомлялося, 6 жовтня Рада ухвалила у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

Проти президентського проекту щодо Донбасу проголосували 32 нардепи.

Також Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей». Голова ВР Андрій Парубій підписав цей документ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: