Луценко прокоментував відхилення Порошенком прохання про звільнення

Луценко прокоментував відхилення Порошенком прохання про звільнення

Генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв, що буде «працювати максимально» і у випадку справи Гандзюк, і у інших багатьох справах щодо нападів на активістів

Генеральний прокурор Юрій Луценко, коментуючи повернення президентом йому заяви про відставку, заявив, що це йому просто продовжує відповідальність.

 Про це він сказав в інтерв’ю одному з українських телеканалів.

«За мою відставку проголосувало 38 народних депутатів. Президент, який отримав мою заяву, на підставі цього відхилив моє клопотання», - повідомив Генпрокурор.

«Сказати, що це мені приносити радість чи горе - не знаю. Напевно, це мені просто продовжує мою відповідальність. Я буду працювати максимально і у випадку справи Каті Гандзюк, і у 54 випадках (нападів на - ред.) активістів, і в тисячах справ інших активістів», - зазначив Луценко.

Нагадаємо, 6 листопада, після звіту про стан розслідувань нападів на активістів, Луценко заявив з трибуни Верховної Ради, що подає у відставку.Згодом під час рейтингового голосування Верховна Рада не підтримала відставку генпрокурора - за це проголосували лише 39 депутатів.

7 листопада стало відомо, що Луценко подав президенту Петру Порошенку заяву про відставку.

В результаті Порошенко повернув Луценку його заяву про відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: