Ляшко зірвав серію великих виграшів в Українській національній лотереї (документ)

Ляшко зірвав серію великих виграшів в Українській національній лотереї (документ)
Олег Ляшко

Нардеп-радикал вказав три виграші в лотереї

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко задекларував виграші в Українській національній лотереї на загальну суму 571 тис. грн.

За інформацією «Главкома», такі зміни він вніс 24 жовтня до своєї електронної декларації.

Загальну суму виграшу він розбив на три частини: 134 тис. грн, 153,4 тис. грн і 283,5 тис. грн.

Дані з е-декларації ЛяшкаДані з е-декларації Ляшка

За даними сайту «Наші гроші», з 2015 року Українська національна лотерея стала монополістом на ринку – Рада національної безпеки і оборони  ввела санкції проти  «М.С.Л.» та «Патріот» через підконтрольність російським бізнесменам. УНЛ відома розіграшами лотерей «Супер лото», «Лото максима», «Кєно», «Лото трійка», «Секунда удачі».

У 2016 році УНЛ переоформили на тренера з велоспорту тернопільської дитячої спортшколи Романа Зеньо. За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, сьогодні кінцевим бенефіціаром Української національної лотереї записана кіпрська компанія «Ефаміандо Холдінгз Лімітед».

Нагадаємо, що на початку жовтня Олег Ляшко задекларував 15,91 млн грн доходу від продажу Олександру Риженкову квартири з гаражем в елітній столичній новобудові. Мова про п’ятикімнатну квартиру загальною площею 367,2 кв м та гараж на 23,6 кв м, що розташовані на вулиці Протасів Яр, 8 у Києві. Пан Риженков є батьком Юрія Риженкова – генерального директора ТОВ «Метінвест Холдинг». Це управляюча компанія групи «Метінвест», яка належить Рінату Ахметову та його бізнес-партнеру, народному депутату Вадиму Новинському.

Як повідомлялося, директор НАБУ Артем Ситник 24 квітня повідомив, що у відомство надійшла кримінальна справа від Спеціалізованої антикорупційної прокуратури стосовно нібито незаконного збагачення народного депутата Олега Ляшка.

За інформацією ЗМІ, протягом останнього року нардеп і лідер РПЛ Олег Ляшко разом з дружиною придбав нерухомості на 20 млн грн.

На початку 2016 року цивільна дружина нардепа – Росіта Сайранен – придбала у Києві земельну ділянку на 600 кв. м для сільського господарства. Утім, на ділянці вже зведено двоповерховий будинок на 300 кв. м. У декларації політика це майно не вказано.

Також читайте статтю «Главкома» «На всякий пожарный. Что заставило Олега Ляшко голосовать за бюджет».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: