Ляшко: З ким я сплю, де я сплю – це моя особиста справа, яка нікого не стосується

Ляшко: З ким я сплю, де я сплю – це моя особиста справа, яка нікого не стосується

Ляшко спростував чутки про те, що нардеп Тетяна Юзькова була його громадською дружиною

Лідер Радикальної партії Оляг Ляшко в інтерв'ю «Главкому» розповів, що народний депутат Тетяна Юзькова була його адвокатом і захищала його як редактора газети «Свобода».

Ляшко пояснив, чому минулого року з парламенту пішла член його фракції Злата Огнєвич. 

«Вона все сказала з трибуни: цьому парламенту до лампочки культура, і вона не бачить свого місця тут. Злата – це приклад для більшості депутатів. Мені важко уявити, щоб хтось з них добровільно відмовився від мандату. Вона це зробила. До речі, я її переконував не йти. Два тижні вмовляв, казав: Злато, працюй, хочу, що б біля мене сиділи найкрасивіші дівчата – ти, Альона Кошелєва. Та вона, очевидно, знайшла кращу компанію, і я їй бажаю успіхів. Це приклад отим покидькам віткам, мельничукам, які продалися за три копійки подачки», - зазначив нардеп.

Він спростував чутки про те, що Тетяна Юзькова, яка замінила Огнєвич,  була його громадською дружиною.

«Ні, Таня була моїм адвокатом. Коли мене саджали в тюрму, коли переслідували, коли топили газету (Ляшко очолював опозиційне до Кучми видання «Свобода», - «Главком»), вона була моїм адвокатом. Ми з нею познайомилися у 2002 році. І вона мене захищала як редактора газети. З того мої стосунки з нею. Усі інші розмови – це брехня. Та, взагалі, чи маю я вам розповідати, з ким я спав? З ким я сплю, де я сплю – це моя особиста справа, яка нікого не стосується», - резюмував Ляшко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: