Мати Окуєвої про доньку: Вона завжди знала, що загине

Мати Окуєвої про доньку: Вона завжди знала, що загине
Аміна Окуєва з мамою

Коли й де поховають Аміну, рідні тримають у таємниці

Чоловік та мама Аміни Окуєвої забрали її тіло з Васильківської рай лікарні. Із загиблою від куль вбивці прощаються сьогодні в Ісламському культурному центрі у Києві. Супроводжували та охороняли родину спецпризначенці поліції з автоматами, передає ТСН.

Коли й де поховають Аміну, рідні тримають у таємниці: публічного похорону вони не хочуть.

«На жаль, у нас зараз не обійшлося без втрати справжнього, щирого патріота, який любив Україну, самовідданого та чесного. Рідкісна людина. Хоч в нас не прийнято хвалити дружину, але що є, то є», - розповів чоловік загиблої Адам Осмаєв.

Мати добровольця каже, що донька завжди була готова пожертвувати життям.

«Вона знала, що покладе життя. Вона завжди знала, що загине. Є люди, які залишаються легендами саме тому, що розуміють своє призначення. Тому, що вірити – значить жертвувати», - каже матір Ірина Нікіфорова. 

Як повідомляв «Главком», 30 жовтня ввечері автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення.

Нардеп Ігор Мосійчук заявив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  На місце виїхав голова Національної поліції Сергій Князєв

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу.

В мережі також з’явилися фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом.

Слідчі розповіли, що по автомобілю Аміни Окуєвої злочинці випустили півтора десятка куль, п’ять з них влучили в активістку.

Читайте статтю: Аміна Окуєва - жінка-загадка. Усі головні версії убивства

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: