Мати полоненого російського диверсанта Агєєва поскаржилася на адвокатів

Мати полоненого російського диверсанта Агєєва поскаржилася на адвокатів
Світлана Агєєва

Агєєва скаржиться на те, що не отримує ніяких відомостей про сина

Світлана Агєєва звернулася з листом до Уповноваженого з прав людини в Росії. Жінка скаржиться на бездіяльність дипломатів та юристів.

Мати полоненого єфрейтора РФ повідомляє, що через два місяці після затримання Агєєв не отримує ні повноцінної адвокатської, ні консульської підтримки. Агєєва просить Москалькової «посприяти в отриманні інформації про сина» через українського омбудсмена, а також пропонує їй відвідати Агєєва в СІЗО Старобільська.

Крім цього, Агєєва скаржиться на те, що не отримує ніяких відомостей про сина, не дивлячись на її постійні контакти з російськими консулами на території України.

«До сих пір з моїм сином не зустрівся представник консульської служби (Росії). Мною було послане повідомлення електронної пошти в консульську службу в м.Харкові (по телефону мене не з’єднали з консулом), але до цих пір немає відповіді. Також не ясний результат мого прохання про надання матеріальної допомоги по оплаті праці адвоката», – пише Агєєва.

У телефонній розмові з «Новою» Агєєва розповіла, що київський адвокат Віктор Чевгуз, з яким вона раніше підписала договір, «не працює з невідомих причин, на зв’язок не виходить».

«Коли ми домовлялися з ним, я сказала, що не зможу платити за його послуги дві тисячі євро (на місяць), сама не потягну. Вирішили, що попросимо консулів надати матеріальну допомогу, і ті сказали, що будуть вирішувати питання зі своїм начальством». 

Нагадаємо, 22 липня у Старобільську сталася зустріч російського військовослужбовця Віктора Агєєва, затриманого на Донбасі, з його матір'ю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: