Матір Власової розповіла про стан здоров'я доньки

Матір Власової розповіла про стан здоров'я доньки

Через наслідки хірургічного втручання і хіміотерапію Власова потрапила в реанімацію

Інформація про смерть співачки Євгенії Власової, яку 22 листопада поширили деякі ЗМІ та користувачі соціальних мереж, є видумкою.

Про це заявила мати співачки Галина Поплавська.

У середині листопада Власова потрапила у лікарню та пережила чотири операції. Співачку прикули до ліжка наслідки боротьби з онкологічною хворобою, яку вона здолала 8 років тому.

«Інформацію про загибель Жені поширюють недоброзичливці. Лікарі обережні в прогнозах. Але Женя жива. Сьогодні вона вперше поїла і зробила 10 кроків. Все непросто. Але вона на шляху до одужання», – розповіла жінка.

Євгенії Власовій 39 років. У неї є донька від шлюбу з продюсером Дмитром Костюком.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Євгенія Власова, яка зникла з великої сцени через хворобу 8 років тому, знову потрапила в лікарню.

За останні 12 днів Власовій зробили чотири операції. Через наслідки хірургічного втручання і хіміотерапію вона потрапила в реанімацію.

«Після перенесеної операції у неї утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишечника. Відразу впоратися з проблемою лікарі не змогли. За останні 12 днів дочка перенесла чотири операції. Її врятував відомий хірург, академік Петро Фомін», – зазначила матір артистки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: