МАУ оголосила продаж квитків на евакуаційний рейс з Нью-Йорка. Ціна - $800

МАУ оголосила продаж квитків на евакуаційний рейс з Нью-Йорка. Ціна - $800

МАУ пропонує українцям повернутися додому з Нью-Йорка за $800

Рейс з Нью-Йорка запланований на 1 травня

Авіакомпанія МАУ відкрила продаж квитків на рейс з Нью-Йорка до Києва.

Про це йдеться у повідомленні «Міжнародних авіаліній України».

«Відкрито продаж на рейс Нью-Йорк – Київ 01 травня! Придбати квитки можна на сайті МАУ за посиланням», - зазначили в авікомпанії.

Додамо, що вартість квитка становить $800.

9488328

Також у МАУ повідомили, що у зв’язку з відкриттям продажу на 11 спеціальних міжнародних рейсів до / з Амстердаму, Тель-Авіву, Женеви, Дубаю, Шарм-ель-Шейху, Торонто, Дортмунду, Праги, Мадриду, Мілану, Мюнхену та з Нью-Йорку, придбання авіаквитків з вильотом з Києва доступне громадянам країн призначення і нерезидентам, що мають право в’їзду до країн призначення.

Натомість придбання авіаквитків з вильотом до Києва доступне громадянам України і нерезидентам, що мають право в’їзду до України.

До слова, 26 квітня МАУ виконала рейс Київ-Маямі-Київ для вивезення з України американських громадян. Щоправда, виник скандал: пасажири прибули до Маямі без багажу.

Раніше повідомлялося, що для евакуації українців через пандемію коронавірусу готують ще 20 спеціальних рейсів.

Нагадаємо, 26 квітня Міністерство інфраструктури України анонсувало відновлення ряду спеціальних рейсів в Україну з різних країн світу, щоб повернути додому українців.

Як відомо, ввечері 29 квітня літак із заробітчанами, який дев’ять годин не випускали з «Борисполя», відправився до Лондона.

Про заборону летіти до Лондона авіаперевізнику МАУ повідомили за декілька годин до зльоту. Понад 100 пасажирів, які з'їхалися з усієї України, весь час перебували у терміналі аеропорту «Бориспіль».

Літак замовив британський роботодавець, який вже уклав довгострокові контракти з українськими заробітчанами.

Нагадаємо, Кабмін готовий до переговорів про виїзд заробітчан до країн Євросоюзу.

Раніше стало відомо, що уряд Польщі підготував нові пропозиції для заробітчан з України, щоб вони продовжували працювати без дозволів.

Також повідомлялося, що промисловці в Польщі вже замовили чартер для сезонних робітників з України. У програмі Агробізнес на  TVP президент служби персоналу промисловців Кшиштоф Інглот повідомив, що місцевий бізнес готується до першого  чартерного рейсу.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: