Названо авіарейси, якими українців повертатимуть на батьківщину (список)

Названо авіарейси, якими українців повертатимуть на батьківщину (список)
Для українців, які хочуть повернутися додому, заплановано нові рейси

Уряд відновить низку спеціальних рейсів для евакуації українців

Кабінет міністрів анонсував відновлення низки спеціальних рейсів з 26 міст світу для евакуації громадян України через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба уряду.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, найближчим часом українці отримають змогу повернутися додому з 26 міст світу.

Після повернення всі громадяни будуть зобов'язані пройти 14-денну обсервацію вдома або у спеціальних закладах. 

«Маю добрі новини для українців, які зараз перебувають за кордоном і хочуть повернутися додому. Ми відновлюємо спеціальні рейси до України з різних країн світу. Але лише за умови обов'язкової обсервації протягом 14 днів після повернення – у спеціалізованих закладах або вдома, дотримуючись режиму самоізоляції. Контроль за останнім буде здійснюватися за допомогою додатку «Дій вдома» на платформі «Дія», - зазначив Владислав Криклій.

Також в уряді опублікували список міст, з яких будуть здійснюватися спеціальні рейси для евакуації українців: Маямі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюрих, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло, Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, Пхукет, Балі.

5ea59f07f08f2158484446_820x360

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що у рамках карантину через коронавірус з 27 березня кордони України закриють для всіх, в тому числі для українських громадян.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: