Евакуація українців: організовано спецрейс з Данії

Евакуація українців: організовано спецрейс з Данії
Спецрейс для евакуації українців з Данії запланований на 6 травня

Вартість квитка становить майже 6,5 тисяч гривень

Авіакомпанія SkyUP планує 6 травня виконати чартерний рейс за маршрутом Копенгаген-Київ.

Про це повідомляє пресслужба посольства України в Данії.

Відзначається, що квитки можете купити на сайті авіакомпанії в розділі «спеціальні рейси».

Відзначимо, що вартість квитка становить майже 6,5 тисяч гривень. Це не найдорожчий рейс на сайті авіакомпанії. Повернення з Коломбо (Шрі-Ланка) коштує понад 16 тисяч гривень.

У посольстві також нагадують правила повернення: обов'язкове підписання угоду на обсервацію або самоізоляцію (за умови встановлення програми «Дій вдома»).

Нагадаємо, 26 квітня Міністерство інфраструктури України анонсувало відновлення ряду спеціальних рейсів в Україну з різних країн світу, щоб повернути додому українців.

Міста, з яких плануються рейси: Майамі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюріх, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло , Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, Пхукет, Балі.

Інформація про рейси доступна на сайтах авіакомпаній МАУ, SkyUp Airlines, Windrose Airlines і Azur Air Ukraine, додали в міністерстві.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що у рамках карантину через коронавірус з 27 березня кордони України закриють для всіх, в тому числі для українських громадян.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: