Миколаївських залізничників, які хотіли сховати збиту насмерть жінку, звільнили

Миколаївських залізничників, які хотіли сховати збиту насмерть жінку, звільнили

За попередньою інформацією, вантажний поїзд наїхав на жінку, яка лежала на коліях

Двох залізничників, які спробували приховати випадок смертельного травмування жінки на станції Березнегувате у Миколаївській області, було звільнено із займаних посад.

Про це 18 липня повідомляє прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця».

«Через порушення робочої дисципліни та Регламенту дій працівників, пов’язаних з рухом поїздів в аварійних та нестандартних ситуаціях, машиніста та помічника машиніста звільнено. Наразі всі обставини події з’ясовуються. Ведеться слідство, призначено низку експертиз», - заявили у прес-центрі.

Зазначається, що ПАТ «Укрзалізниця» та регіональна філія «Одеська залізниця» сприяють проведенню всіх слідчих дій та сподіваються, що вже найближчим часом будуть встановлені всі обставини інциденту.

За попередньою інформацією, вантажний поїзд, що прямував з Миколаєва до Апостолове, здійснив наїзд на жінку, яка лежала на коліях.

Локомотивна бригада спробувала приховати випадок смертельного травмування. Випадок було виявлено черговим по станції Березнегувате та оперативно повідомлено правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що в Миколаївській області 13 липня вантажний потяг переїхав місцеву мешканку - замість того, щоб викликати поліцію, машиніст і помічник сховали тіло в пакети і викинули в іншому місці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: