Міноборони Великобританії тренуватиме бійців Нацгвардії України

Міноборони Великобританії тренуватиме бійців Нацгвардії України
Девід Ворнер

Британські військові хочуть зрозуміти природу гібридної загрози, яка існує нині в Україні

Військовий аташе посольства Великої Британії в Україні полковник Девід Ворнер заявив, що його країна готова тренувати бійців Нацгвардії.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Нам дуже важливо розуміти природу гібридної загрози, яка існує нині в Україні. І ми щиро розуміємо і визнаємо, що ті загрози, які стоять перед Україною, вони стоять не тільки перед Україною, а й перед нашим суспільством у Великій Британії в тому числі. Річ у тім, що загроза тут, в Україні, очевидно. І ми прекрасно розуміємо, що якщо ми проігноруємо цю загрозу, з якою наразі стикається Україна, то ця загроза прийде і до нас у Велику Британію», - сказав Ворнер.

Він також зазначив, що Великобританія не просто допомагатиме Україні, а співпрацюватиме.

«Ми хочемо не допомагати, а співпрацювати з вами. Ми теж маємо чомусь у вас вчитися», - наголосив Ворнер.

Нагадаємо, Надзвичайний і повноважний посол Об’єднаного королівства Великобританії і Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф відвідала з робочим візитом Слов’янськ та Краматорськ.

Під час візиту дипломат зустрілася з військовослужбовцями однієї із частин десантно-штурмових військ Збройних сил України, які героїчно захищали та утримували позиції біля цих міст на початку вторгнення російсько-окупаційних військ на територію України.

Захисники України поінформували Гоф про події, учасниками яких вони були під час визволення міст України від загарбників у 2014, зокрема Слов’янська.

Раніше посол Великої Британії Джудіт Гоф закликала терористів на Донбасі припинити стріляти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: