Мокрі дороги та ожеледиця: водіїв попередили про погіршення погоди

На Харківщині сьогодні очікується сніг

Фактично на всій території країни сьогодні опадів не очікується, лише у Харківській області місцями невеликий сніг. Про це повідомляє пресслужба «Укравтодору».

«Станом на 6:00 24 січня майже на всій території країни без опадів, лише у Харківській області місцями невеликий сніг. Покриття на дорогах державного значення сухе, на Харківщині мокре, у Дніпропетровській та Донецькій областях місцями ожеледиця», - зазначили дорожники.

Зазначається також, що на перевальних ділянках доріг без опадів. Стан покриття сухий, на Вишківському перевалі місцями засніжений.

«На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, шляхопроводів, заокруглених ділянок», - додали дорожники.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями, як повідомляється, задіяно в роботі 282 одиниці техніки та 399 робітників.

За добу на «гарячу лінію» Укравтодору надійшло одне звернення від водія щодо зимового утримання доріг, щодо якого вжито заходи оперативного реагування, зауважили в агентстві.

Нагадаємо, синоптики давали прогноз погоди на сьогодні. Погода в Україні покращиться, температура повітря підніметься до +6, але вночі холодно до -7. У столиці сьогодні прохолодна погода. Йде невеликий сніг. Вдень +1+3, а вночі -2-4.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: