Мосійчук розповів подробиці операції: витягли майже 40 осколків

Мосійчук розповів подробиці операції: витягли майже 40 осколків
Ігор Мосійчук після операції

Мосійчук заявив, що після вибуху 25 жовтня «намагається повернутися до життя»

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який постраждав унаслідок вибуху в Києві 25 жовтня, в ефірі телеканалу розповів, що його стан стабільний.

«Я почуваюся стабільно, проходжу лікування, уражена права сторона тіла – нога, рука, плече. З мене витягли від 30 до 40 вражаючих елементів, п'ять ще залишається в тілі... Намагаюся повернутися до життя», – розповів депутат.

Нардеп зазначив, що наразі у нього немає жодних новин про стан Віталія Бали. Він, як і Мосійчук, постраждав під час замаху біля телеканалу «Еспресо».

«Після смерті Руслана (Руслан Кушнірук - загиблий під час вибуху охоронець Мосійчука. - Ред.) у мене з'явилася третя дитина - його дочка. Дружина Руслана не вагітна, в сюжеті трохи викривленаінформація. Ми спілкуємося з його сім'єю, мої помічники займалися похованням Руслана. Я на все життя вдячний йому і його родині і буду все життя нею опікуватися, поки сам живий», - повідомив Мосійчук.

Нагадаємо, 25 жовтня ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Крім того, у слідчих є відео з терористом, який привіз мопед з вибухівкою під телеканал Еспресо

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: