МВС встановило молодиків, які перебували біля будівлі ЦВК 31 березня

МВС встановило молодиків, які перебували біля будівлі ЦВК 31 березня

Група чоловіків біля ЦВК, 31 березня

Фото: Михайло Глуховський, Главком

Молоді люди приїхали з Харкова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу ICTV розповів, хто перебував біля будівлі Центральної виборчої комісії, 31 березня, в день виборів президента України. 

«Так, так, ми знали, хто це такі. Це нещасні хлопці, які приїхали з Харкова. Одна з охоронних компаній, яку найняли так би мовити охороняти потенційну схему в разі протестів. Вони прибули з самого ранку 31 числа. Вони відразу познайомилися з нашими київськими поліцейськими і до вечора перебували там», - сказав глава МВС. 

Аваков також зазначив, що окрема увага була приділена спостерігачам від «Національних дружин».

«Я не бачу в цьому загрози. Майже по всій країні ми не спостерігали жодних силових дій і кампаній. Ніхто не бачив жодних агресивних дій», - додав Аваков. 

Нагадаємо, 31 березня поблизу будівлі Центральної виборчої комісії приблизно 250 молодих чоловіків спортивної статури запевняли, що прийшли для того, щоб не допустити «дебошу». Вони гуртувалися біля наметів з написом «Громадська приймальня депутата».

До Центральної виборчої комісії стягнули бійців Національної гвардії для забезпечення громадського порядку.

У  Нацполіції пообіцяли не допустити правопорушень біля будівлі ЦВК.

До слова, у соціальних мережах та месенджерах користувачі отримували повідомлення із пропозицією переночувати за 700 грн під будівлею Центральної виборчої комісії 31 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: