Біля Центрвиборчкому зібралася група невідомих

Біля Центрвиборчкому зібралася група невідомих
Біля ЦВК зібралися невідомі спортивної зовнішності
Фото: Главком, Михайло Глуховський

На питання про те, з якою метою вони зібралися в зазначеному місці, відповідають, що вийшли на прогулянку

Біля будівлі Центральної виборчої комісії в Києві 31 березня, в день виборів президента України, зібралися близько 50 невідомих людей. 

Як повідомляє кореспондент «Главкома», десятки молодих людей знаходяться на площі, однак вони не мають доступу до центральної частини площі навпроти входу до ЦВК, оскільки ця частина огороджена металевим парканом і там стоять правоохоронці.

Молоді люди не відповідають на запитання, до якої організації належать і чиї інтереси представляють.

До центрального входу мають доступ представники ЗМІ та особи з відповідним посвідченням. У зоні, що посилено охороняється поліцейськими, встановлено сцену.

Частина молодих людей сидить у наметах з написом «Приймальня народного депутата України». Сутичок на місці події немає. Біля ЦВК присутня поліція і Національна гвардія.

31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці по всій країні відкрились о 8 і працюватимуть до 20 години.

На вибори президента 31 березня, згідно соцопитуванню, мають намір прийти 85% українців.

У день виборів президента України станом на 16:00 відкрито 12 кримінальних справ у зв'язку з порушенням виборчого процесу. 

Українці на виборчих дільницях отримають бюлетені завдовжки один метр і 15 сантиметрів. Цьогорічний бюлетень поб'є рекорд 2004 року, коли виборцям видавали «простирадла» завдовжки 67 см. 

МВС з 25 березня перейшли на посилений варіант несення служби перед виборами в Україні. 31 березня правопорядок в Україні охоронятимуть понад 135 тисяч правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: