У мережі набирають охочих «ночувати» під ЦВК за 700 грн

У мережі набирають охочих «ночувати» під ЦВК за 700 грн
31 березня у день виборів президента України біля Центрвиборчкому зібралася група невідомих
Фото: Михайло Глуховський, Главком

Під ЦВК збирається все більше молодих людей «спортивної зовнішності»

У соціальних мережах та месенджерах користувачі отримують повідомлення із пропозицією переночувати за 700 грн під будівлею Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє рух Чесно.

За чергування з 19:00 вечора до 6:00 ранку обіцяють 700 грн. На сайті руху «Чесно» опубліковано скріншот відповідного оголошення в телеграм-каналі «Масовка».

Судячи зі скриншоту, спочатку людей збирали на мітинг з 15:00 до 20:00 31 березня. Пропонували по 350 грн. Підкреслювалося, що не потрібно ні за кого агітувати, «просто стояти для кількості». Пізніше цю пропозицію скасували. Тепер кличуть ночувати під ЦВК за 700 грн.

im-35235235235_01

Рух «Чесно» повідомляє, що під ЦВК збирається все більше молодих людей «спортивної зовнішності». Під запис молодики заявили, що представляють громадську організацію «Потонемо» та на громадських засадах допомагають поліції, а їхня акція є безстроковою. 

31 березня поблизу будівлі Центральної виборчої комісії вже приблизно 250 молодих чоловіків спортивної статури, які запевняють, що прийшли для того, щоб не допустити «дебошу», і гуртуються вони біля наметів з написом «Громадська приймальня депутата».

До Центральної виборчої комісії наразі стягують бійців Національної гвардіїдля забезпечення громадського порядку.

31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці по всій країні відкрились о 8 і працюватимуть до 20 години.

МВС з 25 березня перейшли на посилений варіант несення служби перед виборами в Україні. 31 березня правопорядок в Україні охоронятимуть понад 135 тисяч правоохоронців.

Народний депутат та один із керівників виборчого штабу Петра Порошенка Артур Герасимов закликав конкурентів відповідально ставитися до подій в Україні та не зривати вибори президента.

 Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: