МВС запускає онлайн-турнір з кіберспорту

МВС запускає онлайн-турнір з кіберспорту
МВС запускає Всеукраїнський онлайн-турнір з кіберспорту

В чемпіонаті буде три дисципліни: стратегія Dota 2, симулятор футболу Pro Evolution Soccer та стратегія League of Legends

Міністерство внутрішніх справ України спільно з Федерацією Кіберспорту України UESF та факультетом №4 кіберполіції Харківського національного університету внутрішніх справ запускає Всеукраїнський безкоштовний онлайн турнір з кіберспорту «Ukrainian Open Quarantine esports Cup».

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Зазначається, що в чемпіонаті буде три дисципліни: стратегія Dota 2, симулятор футболу Pro Evolution Soccer та стратегія League of Legends.

Учасниками можуть стати всі бажаючі громадяни (без вікових обмежень), які проживають на території України. Тривалість турніру буде залежати від кількості учасників.

Старт змагання планується 12 травня.

Переможці турніру (як індивідуальні гравці, так і учасники команд в залежності від дисципліни), які здобудуть у фіналі турніру перші три місця, будуть нагороджені цінними призами від МВС України.

Раніше повідомлялося, що Київ подав офіційну заявку на проведення 2021 року головного турніру кіберспорту - The International - по грі Dota 2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: