На Дніпропетровщині СБУ затримала на хабарі керівника виправної колонії

На Дніпропетровщині СБУ затримала на хабарі керівника виправної колонії
На Дніпропетровщині СБУ затримала на хабарі керівника виправної колонії

Підполковнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи однієї з виправних колоній Дніпропетровщини.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що підполковник внутрішньої служби вимагав 16 тисяч гривень від родича чоловіка, засудженого за наркозлочини. У таку суму зловмисник оцінив зняття з в'язня дисциплінарного стягнення та підготовку документів до суду для умовно-дострокового звільнення», - йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали заступника начальника неподалік колонії під час отримання всієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Підполковнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове слідство. 


Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та Нацполіцією викрили групу зловмисників, які планували «продаж» посади керівника одного з державних аграрних підприємств Харківщини. 

Співробітники спецслужби затримали трьох зловмисників у Києві, Харкові та Одесі, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, під час отримання від посередників обумовлених частин хабара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: