На Дніпропетровщині ситуація стабільна та контрольована

На Дніпропетровщині ситуація стабільна та контрольована
П'яту добу Україна впевнено тримає оборону
фото з відкритих джерел

«Прошу всіх чітко дотримуватися комендантської години»

Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА, керівник Ради оборони Дніпропетровської області Валентин Резніченко, на цю годину ситуація в області стабільна та повністю контрольована.

«Правоохоронці несуть службу в посиленому режимі. Охороняють об’єкти критичної інфраструктури, – зазначив Валентин Резніченко. – Жителі об’єдналися. Створюють волонтерські штаби. Записуються до Сил територіальної оборони. Допомагають патрулювати вулиці. Тільки разом зможемо захистити область та Україну».

Очільник області наголосив: на вулицях міст і сіл спокійно, а штаб оборони працює цілодобово. Резніченко додав, що на сьогодні у регіоні не зафіксовано жодної спроби мародерства. Працюють магазини, аптеки, лікарні. Продукти, питна вода, медикаменти – все є.

«Прошу всіх чітко дотримуватися комендантської години. Залишатися вдома, у безпеці. Це зараз принципово. У такий спосіб ви допоможете запобігти спробам вторгнення», – нагадав він.

У Дніпропетровській області комендантська година – з 20:00 до 6:00. У цей час заборонено виходити на вулицю та в громадські місця без спеціальних перепусток.

Нагадаємо, українська сторона на переговорах з Росією буде вимагати виключно припинення вогню та виведенні з території України усіх військ країни-агресора Росії. Про це заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

В ефірі телеканалу «Настоящее время» Арестович заявив, що відповідно до міжнародних конвенцій, зокрема Віденської конвенції про дипломатичні зносини, перебіг переговорів не висвітлюється до того, як сторони не висловлять спільного комюніке.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: