На Дніпропетровщині в автомобіль кинули гранату (фото)

На Дніпропетровщині в автомобіль кинули гранату (фото)
Фото: dp.npu.gov.ua

Поліція Нікополя вже встановила чоловіка, який кинув гранату під машину

Встановлено, що 28 липня чоловік кинув під автомобіль 41-річного місцевого підприємця гранату РГД-5. В результаті стався вибух, внаслідок якого тілесні ушкодження отримали два пасажири автомобіля. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського відділу поліції.

Повідомлення про вибух надійшло до поліції близько 22:53. За словами заявниці,  на перехресті вулиці Новикова та Коцюбинського м. Нікополя невідомі особи кинули під автомобіль Mitsubishi Outlander вибуховий предмет.

В результаті вибуху постраждали два пасажири автомобіля, які отримали численні осколкові поранення. Наразі постраждалі особи перебувають в лікарні, їх життю нічого не загрожує.

Експерти-вибухотехніки вилучили з місця події фрагменти гранати РГД-5. Правоохоронці встановили підозрюваного у злочині та доставили його до Нікопольського відділу поліції. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, призначено експертизи.

Фото: dp.npu.gov.uaФото: dp.npu.gov.ua

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 (замах на злочин) п.1,5 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: