На «Епіцентр» склали 29 протоколів про порушення карантину, – Аваков

На «Епіцентр» склали 29 протоколів про порушення карантину, – Аваков
У магазинах мережі «Епіцентр» та «Нова лінія» правоохоронці зафіксували випадки, коли торгували меблями, електронікою, що не було передбачено умовами карантину, - Арсен Аваков

За останній час поліція склала 10 303 протоколи про порушення карантинних норм

Поліція впродовж останніх трьох днів провела перевірку понад 160-ти будівельних супермаркетів, на працівників мережі «Епіцентр» склали 29 протоколів про порушення карантинних вимог.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив на позачерговому засіданні уряду у понеділок.

«За останній час поліція склала 10 303 протоколи про порушення карантинних норм. В тому числі ми провели за останні три дні перевірку 162 будівельних супермаркетів, в тому числі «Епіцентра» і «Нової лінії». Зараз маємо протоколи по порушеннях - в тому числі 94 протоколи по супермаркетах, 29 - мережі «Епіцентр», 140 протоколів за порушеннями об’єктів громадського харчування», - зазначив Аваков.

Міністр також відмітив, що в магазинах мережі «Епіцентр» та «Нова лінія» правоохоронці зафіксували випадки, коли торгували меблями, електронікою, що не було передбачено умовами карантину.

Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 22 травня, але з 11 травня – пом’якшення. Таке рішення було схвалене на позачерговому засіданні уряду.

Зокрема, Кабінет міністрів дозволив після 11 травня відкрити для відвідування громадянами парки, сквери та зони відпочинку, об’єкти індустрії краси, оптової та роздрібної торгівлі в окремо розташованих приміщеннях, крім торговельно-розважальних центрів).

У той же час прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що Україна готується до послаблення карантинних обмежень з 11 травня, а не цього тижня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: