На Харківщині поліцейське авто потрапило у ДТП: шестеро постраждалих

На Харківщині поліцейське авто потрапило у ДТП: шестеро постраждалих
Поліцейські встановлюють обставини ДТП на Харківщині
Фото: Нацполіція

У результаті ДТП двоє працівників поліції у тяжкому стані з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні

Двоє працівників поліції госпіталізовані в результаті аварії з лобовим зіткненням в Ізюмі на Харківщині. Постраждали ще четверо людей з авто Ford.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

«Близько 14:45 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Правди та Чумацької у місті Ізюм сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового транспорту поліції», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що екіпаж у складі двох співробітників поліції їхав на виклик в автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Назустріч йому з Харкова по автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» рухався транспортний засіб Ford, який не пропустив поліцейську автівку, внаслідок чого сталося лобове зіткнення.

У результаті ДТП двоє працівників поліції у тяжкому стані з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Ізюмської центральної міської лікарні.

Водій та троє пасажирів автомобіля Ford також були доправлені до медичної установи. Після надання першої медичної допомоги їх відпустили додому.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Ізюмського відділу поліції. На даний час проводяться першочергові слідчі дії для встановлення усіх обставин аварії.

Нагадаємо, у Запорізькій області водій автомобіля, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, на смерть збив двох велосипедистів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: