На крісло керівника київського крематорію претендує 14 кандидатів

На крісло керівника київського крематорію претендує 14 кандидатів
Київський крематорій

Комісія відібрала 14 кандидатів з 17 претендентів

У столиці триває конкурс з відбору кандидатів на посаду керівника КП «Київський крематорій», конкурсна комісія відібрала 14 кандидатів із 17 претендентів, передає прес-служба КМДА.

«Антикорупційна рада при київському міському голові звертається до всіх із проханням допомогти у пошуку інформації про кандидатів на посаду керівника столичного крематорію», – повідомляє прес-служба.

Також зазначається, що обґрунтовану інформацію, отриману з відкритих джерел або в інший законний спосіб, буде розглянуто членами конкурсної комісії.

Також столична влада у бюджеті 2017 року передбачила 400 тис. грн на відведення земельної ділянки для будівництва нового крематорію у Деснянському районі столиці.

У лютому в столиці було оголошено конкурс на заняття вакантної посади директора ритуальної служби спеціалізованого комунального підприємства «Київський крематорій».

Вимоги до кандидата на посаду директора підприємства:

  • вища освіта за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» або «магістр»;
  • досвід управління на підприємствах, в установах або організаціях незалежно від форм власності (в тому числі господарських товариствах) або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування;
  • вільно володіти державною мовою;
  • високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки;
  • відсутні обставини, передбачені в частині другій статті 2 Положення;
  • відповідати іншим вимогам для керівника відповідного суб’єкта господарювання у випадках, передбачених законодавством України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: