На окупованому Донбасі російський військовий скоїв ДТП, важко травмувавши двох осіб – розвідка

На окупованому Донбасі російський військовий скоїв ДТП, важко травмувавши двох осіб – розвідка
Військового злочинця до відповідальності не притягнуто

У ДТП постраждали цивільні особи похилого віку

У з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ через відсутність мотивації, незадовільні умови несення служби та знущання російських офіцерів над підлеглим особовим складом зберігається тенденція до дезертирства та відмови від продовження контракту військовослужбовцями. Про це передає Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«В 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 армійського корпусу (АК) (Донецьк) ЗС РФ близько 10 осіб відмовились від продовження військової служби та укладання нового контракту. В одному з підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК військовослужбовець зі зброєю самовільно залишив пост та убув у напрямку кордону з РФ», - йдеться у повідомленні у Facebook.

Крім цього, з боку російських окупантів продовжуються безкарні злочини у відношенні до цивільного населення. Так, в смузі відповідальності 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК одним із високопосадовців з числа «російських кураторів» було скоєно ДТП, в результаті якої важко травмовано двох цивільних осіб похилого віку. Військового злочинця до відповідальності не притягнуто.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: