На прилеглій території інфекційного відділення лікарні «Кременчуцька» люди облаштували городи

На прилеглій території інфекційного відділення лікарні «Кременчуцька» люди облаштували городи
Фото: telegraf.in.ua

Зараз на території відновлюють паркан, дороги та прибирають городи

У Кременчуці на Полтавщині місцеві жителі облаштували городи на прилеглій території інфекційного відділення лікарні «Кременчуцька». Про це стало відомо на штабі оперативного реагування, пише видання «Кременчуцький ТелеграфЪ».

Зараз на території відділення облаштовують прилеглу територію лікарні: прибирають городи та відновлюють паркан та дороги.

«Вчора, 1 квітня, працівники комунального підприємства допомагали працівникам лікарні наводити лад на території. Ми зіткнулися із тим, що деякі кременчужани розбили городи в санітарно-захисній зоні інфекційної лікарні. Прибрали частково з городів огорожу (з гілок та підсобних матеріалів), а сьогодні на неформальній доріжці, яка проходить через територію інфекційної лікарні, відновлять паркан. Відновлять весь паркан, щоб не було несанкціонованого доступу сторонніх осіб», - повідомив міський голова Віталій Малецький.

Мер Кременчука додав, що для мешканців кількох кварталів на Керченській, які хочуть зрізати дорогу, - це не той час, коли це треба робити.

За словами Віталія Малецького, можливо після карантину там відновлять доступ для кременчужан, які захочуть скоротити дорогу.

«Дорогу, яка веде до інфекційного відділення лікарні готують до ремонту, там вже засипали дорогу щебнем. Після завершення робіт в центральній частині міста — дорогу зроблять до інфекційного відділення», - підсумував міський голова.

Станом на ранок 2 квітня в Україні загалом підтверджено 804 випадки COVID-19, зокрема на Полтавщині - п'ять випадків. Зафіксовано 20 летальних випадків, 13 людей одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: