На Закарпатті колишній поліцейський влаштував п'яну ДТП

На Закарпатті колишній поліцейський влаштував п'яну ДТП
Місце аварії

Як стверджують очевидці аварії, екс-начальник був у сильному алкогольному сп'янінні і покинув місце ДТП

На Закарпатті колишній начальник райвідділу поліції може бути причетний до ДТП у смт. Міжгір'я, де ВАЗ-2109 наїхав на жінку. Зараз правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Про це повідомляє в четвер прес-служба обласної поліції.

Зокрема, зазначено, що 17 жовтня 47-річний житель смт. Міжгір'я скоїв наїзд на 67-річну жінку, яка рухалася по правому краю проїжджої частини дороги в попутному з автомобілем напрямку в райцентрі.

«Внаслідок ДТП жінку доставили в реанімаційне відділення Міжгірської райлікарні з численними травмами. З місця події вилучено автомобіль ВАЗ-2109. Водій автомобіля не впізнаний, так як самовільно покинув Міжгірську районну лікарню. Наразі встановлюється його місцезнаходження», - йдеться в повідомленні поліції.

Водночас місцевий правозахисник Рома Келемен повідомив виданню Mukachevo.net, що водій-винуватець ДТП - колишній начальник райвідділу поліції.

«Як стверджують очевидці аварії, екс-начальник був у сильному алкогольному сп'янінні і покинув місце ДТП. Жінка перебуває у важкому стані в реанімації. Поліцейські відділення поліції Міжгір'я не затримали порушника ДТП, щоб зафіксувати факт сп'яніння і навіть його син, який є поліцейським, забрав автомобіль, який знайшли припаркованим у райлікарні, і сховав. А сам екс-начальник взагалі виїхав за межі області. Рідні постраждалої бабусі обурені такими діями поліцейських Міжгірського відділення поліції і бездіяльністю органів прокуратури», - зазначив Келемен.

Як відомо, вказане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

До слова, на Київщині хабарник, тікаючи від поліції, скоїв низку ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: