На Закарпатті оголосили жалобу за загиблими на Рівненському полігоні солдатами

На Закарпатті оголосили жалобу за загиблими на Рівненському полігоні солдатами

На Закарпатті усім закладам рекомендовано скасувати проведення розважальних заходів

У Закарпатській області в суботу, 7 липня, оголошено днем жалоби за бійцями 15 окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода,  котрі загинули 6 липня на Рівненському полігоні.

Відповідне розпорядження підписав голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Згідно з розпорядженням, 7 липня на будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установах, підприємствах та організаціях Закарпатської області буде приспущено державний прапор.

«Крім того, установам та організаціям незалежно від форми власності рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів», - вказано в документі.

В ОДА зазначили, що двоє загиблих військових були родом з Ужгорода, один - із Перечина.

Як відомо, троє із дев’яти поранених військових перебувають у тяжкому стані. Їх вертольотом евакуювали до Львівського військово-медичного клінічного центру. В Міноборони запевнили, що життю поранених нічого не загрожує.

Нагадаємо, військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на Рівненському полігоні, в результаті якого загинули троє бійців.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів напрацює необхідні пропозиції, щоб в Україні більше не повторилася ситуація із загибеллю військових від вибуху вітчизняної техніки.

У Міноборони озвучили основну версію вибуху на Рівненському полігоні - це порушення техніки безпеки. Президент Петро Порошенко доручив на навчаннях до завершення розслідування міномети «Молот» не застосовувати. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: