Невідоми кинули дві гранати в цех заводу «Укроборонпрому»

Невідоми кинули дві гранати в цех заводу «Укроборонпрому»
Завод державного концерну «Укроборонпром»

Зараз готується розпорядження про підвищення заходів безпеки на підприємствах концерну

В цех підприємства НПК «Фотоприлад», який входить до складу державного концерну «Укроборонпром», вночі, 5 квітня, невідомі кинули дві гранати. Про це повідомляє прес-служба концерну.

«5 квітня о 2:05 в приміщенні виробничого цеху черкаського ДП «НВК Фотоприлад», який входить до складу ДК «Укроборонпром», зафіксовано спрацювання охоронної сигналізації і вибух. На місце події викликано представників поліції, СБУ і ДСНС. При огляді приміщення, по слідах воронки і уламків, констатовано підрив однієї гранати типу РГД-5 і зафіксовано ще одну гранату цього типу, яка не розірвалася через не витягнуту повністю чеку», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в результаті вибуху потерпілих немає. Вибухом вибито вікна. Розмір матеріальних збитків встановлюється.

Генеральний директор концерну Павло Букін повідомив, що готується розпорядження про підвищення заходів безпеки на підприємствах.

Раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» розпочав серійне виробництво бойових машин «Атлет», які значно посилять технічні можливості української армії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: