На землі, за яку судиться Верховна Рада, бізнесмени вже зводять житловий комплекс і продають квартири

На землі, за яку судиться Верховна Рада, бізнесмени вже зводять житловий комплекс і продають квартири
фото: podil-plaza.com.ua

Вже збудовано чотири поверхи, а ціни на квартири стартують від мільйона гривень

На земельній ділянці по вулиці Глибочицькій, яку кілька років тому суди зобов'язали повернути у власність міста, після декількох років судової тяганини, знову розпочалися будівельні роботи.

Земля, на якій мали збудувати житло для народних депутатів, сьогодні попри судові рішення, використовується бізнесменами для комерційної забудови. На майданчику у історичній частині столиці тепер  будують  ЖК Podil Plaza & Residencе. Здача об'єкту в експлуатацію запланована на 4-й квартал 2017 року.

Наприкінці нульових Київрада, якою тоді керував Леонід Черновецький, ділянку, яка була призначена для будівництва парламентського будинку, по вулиці Глибочицькій, 73-77, віддала у приватні руки під будівництво житлового комплексу. Тоді землю отримала компанія ВК «Брок», керівник якої, Євген Шевчук, у 2006 році обирався депутатом міськради від фракції блоку Леоніда Черновецького.

Чотири роки судової тяганини нібито поставили крапку у цій справі – рішення Київради було визнано недійсним. Проте наприкінці літа право забудови земельної ділянки отримала фірма «Статус Буд Прайм». Зазначимо, що власником цієї компанії є бізнесмен Андрій Стріхарський, який також пов’язаний із Леонідом Черновецьким.

Зазначимо, що на сайті ЛУН.ua пповідомляється, що за зеленим парканом уже збудовано чотири поверхи, а ціни на квартири стартують від мільйона гривень. До того ж, напередодні було відкрито відділ продажу на об'єкті будівництва.

Деталі у матеріалі: «Золотий гектар». Як Черновецький залишив Верховну Раду без землі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: