«Нафтогаз» оприлюднив нові ціни на газ для населення

«Нафтогаз» оприлюднив нові ціни на газ для населення

Нова ціна газу сформована з урахуванням вимог урядової постанови, згідно з якою ціни на газ для населення з 1 листопада зростуть на 23,5%

НАК «Нафтогаз України» назвав ціни на газ на умовах спеціальних обов'язків (ПСО), які будуть діяти з 1 листопада 2018 року по 30 квітня 2019 року.

Про це повідомили у прес-службі «Нафтогазу».

Так, ціна газу для всіх категорій споживачів на умовах ПСО становить 7 482,61 грн з урахуванням ПДВ.

«Зазначена ціна не враховує вартості доставки газу, його розподілу і ПДВ на ці операції. Кінцева ціна газу для населення становить 8 548,92 грн, для підприємств ТКЕ - 8 361,85 грн», - йдеться у повідомленні.

У «Нафтогазі» відзначили, що нова ціна газу сформована з урахуванням вимог урядової постанови від 19 жовтня, згідно з яким ціни на газ для населення з 1 листопада зростуть на 23,5%.

Крім того, урядова постанова затверджує нове положення про покладання спеціальних зобов'язань на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення громадських інтересів в процесі функціонування ринку природного газу.

Як повідомлялося, 19 жовтня уряд вирішив підвищити ціни на газ на 23,5% з 1 листопада.

Протягом години після відповідного рішення Кабміну на сайті МВФ з'явилася заява про те, що Україна і МВФ досягли угоди щодо нової програми stand-by на 3,9 млрд дол., яка замінить програму розширеного фінансування (EFF), затверджену в березні 2015 року і термін якої спливає в березні 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: