Нардеп Поляков заявив, що з нього зняли звинувачення у вимаганні хабара

Нардеп Поляков заявив, що з нього зняли звинувачення у вимаганні хабара
Максим Поляков

Поляков очікує, що в січні з нього повністю знімуть звинувачення

Народний депутат України від фракції «Народний фронт» Максим Поляков заявив, що з нього повністю були зняті звинувачення у вимаганні хабара.

«Сьогодні дійсно сталася велика перемога, з мене повністю зняті звинувачення про вимагання хабара. Генеральним прокурором України змінено обвинувачення - виключені ознаки вимагання...Якщо так триватиме й надалі, то в січні очікую на повне зняття звинувачень», - заявив Поляков.

Нагадаємо, 21 липня Солом'янський районний суд Києва обрав народному депутату Максиму Полякову запобіжний захід у вигляді застави у сумі 304 тисячі гривень. На початку вересня суд спрямував заставу народного депутата Максима Полякова у 304 тисячі гривень, яку він сплатив раніше, у дохід держави і призначив йому нову - у розмірі 608 тисяч гривень.

У вересні ЗМІ повідомляли, що Поляков вніс заставу в розмірі 608 тис. гривень.

Солом’янський районний суд Києва також продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на народного депутата Максима Полякова на два місяці до 17 жовтня.

Як повідомлялося, Поляков підозрюється в скоєнні дій, передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 19 червня 2017 року затримали 7 осіб, причетних до вимагання й отримання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. Слідство встановило, що затримані, діючи в інтересах народних депутатів Максима Полякова і Борислава Розенблата, отримали від представника іноземної компанії хабар на загальну суму понад $ 300 тис. з метою підготовки ними законопроектів в сфері видобутку бурштину та їх внесення до Верховної Ради для прийняття рішень в користь зазначеної іноземної компанії.

Читайте матеріал «Главкома» Життя без недоторканності. Як «бідують» Онищенко, Довгий, Розенблат та Новинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: