Нардепи сьогодні розглянуть законопроєкт про розвиток малого бізнесу

Нардепи сьогодні розглянуть законопроєкт про розвиток малого бізнесу

Законопроєктом пропонується виділити 2 млрд гривень на розвиток малого бізнесу

У п'ятницю, 20 грудня, Верховна Рада України розгляне законопроєкт №2589 «Про внесення змін у закон «Про державний бюджет України на 2020 рік» про Фонд розвитку підприємництва». Про це йдеться в порядку денному парламенту.

Так, законопроєктом пропонується виділити 2 млрд гривень на розвиток малого бізнесу в Україні.

Зокрема, передбачається збільшення надходжень в спеціальний фонд держбюджету коштом грошей від дострокового погашення векселів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та передбачити Міністерству фінансів витрати у відповідних обсягах за новою бюджетною програмою «Фонд розвитку підприємництва».

Також зазначається, що у 2020 році у разі додаткових надходжень коштів від дострокового погашення векселів, їх можна буде направити на розвиток бізнесу у відповідних обсягах.

Нагадаємо, що засідання Ради сьогодні розпочнеться з доповіді очільника МЗСВадима Пристайка. Пропозицію заслухати главу МЗС висловила співголова фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко.

«Нам би дуже хотілося під час години запитань до уряду заслухати і міністра закордонних справ (якщо Президент не знаходить можливості звітувати перед парламентом про міжнародні перемовини, то ми з радістю заслухаємо міністра закордонних справ), і міністра у справах ветеранів - щодо того якою є позиція і політика нинішньої влади щодо психологічної реабілітації і допомоги ветеранам», - зазначила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: