Найрозумніші. Двійнята з Волині здобули на ЗНО максимальну кількість балів

Найрозумніші. Двійнята з Волині здобули на ЗНО максимальну кількість балів
Андрій обрав для подальшого навчання юридичний факультет, а Олена хоче стати психологом
Фото: Суспільне

Випускники хочуть навчатися в одному зі столичних вишів

У Луцьку двійнята Олена та Андрій Костюки склали ЗНО на найвищий бал. За словами випускників, деякі предмети знали добре, а з інших посилено готувались перед самим тестуванням. Про це пише «Суспільне».

Двійнята закінчили Волинський науковий ліцей-інтернат. Як вони розповіли, у класі сиділи за однією партою, проте списувати один одному не давали.

Олена Костюк склала тести з математики та біології на 200 балів. З англійської мови, української мови і літератури – на 197.

Її брат Андрій Костюк отримав максимальні 200 балів на тесті з географії. Хлопець високі бали має й з інших дисциплін – англійську написав на 197 балів, математику – на 198.

За словами Олени, їй завжди легко давалась математика, англійською давно займається, а до української мови та літератури поглиблено готувалась впродовж останнього року.

Вчителька математики Анастасія Букаревич каже, що очікувала таких результатів від своїх учнів. Також вона зазначила, що пізно ввечері після ЗНО учні їй зателефонували, і Андрій розповів, що відразу знайшов свою помилку. А от в Олени вчителька сподівалась, що буде 200 балів.

Випускники хочуть навчатися в одному зі столичних вишів, Андрій обрав юридичний факультет, а Олена хоче стати психологом.

«Хочемо розвивати цю державу. Змінювати свідомість людей та показувати своїм прикладом, що в Україні можна розвиватися і потрібно разом будувати нашу державу», – відповів Андрій Костюк.

Цікаво, що поза навчанням Олена захоплюється малюванням, Андрій – спортом.

Раніше ми повідомляли, що киянин набрав максимальні 200 балів з трьох предметів на ЗНО.

Основна сесія зовнішнього незалежного тестування тривала з 21 травня по 15 червня. З 29 червня розпочалася додаткова сесія ЗНО. Наприклад, сьогодні відбулась додаткова сесія ЗНО з математики. А 8 липня відбудеться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з фізики.

Раніше Міносвіти оприлюднило дати додаткової сесії ЗНО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: