Найвідоміший у світі географічний журнал National Geographic назвав найкраще фото року

Найвідоміший у світі географічний журнал National Geographic назвав найкраще фото року

У цих автомобілях, виробництва Audi і Volkswagen, програмне забезпечення в десятки разів занижувало кількість шкідливих газів, що викидаються в повітря. Машини, кількість яких становила понад 11 мільйонів, призначалися для продажу в Європі і США. 

Гран-прі конкурсу від National Geographic дісталося фотографу Джессону Тодорову, який зняв відкликані «дизельгейти»

Журнал National Geographic обрав найкращі знімки року. Володарем Гран-прі став фотограф Джессон Тодоров, який зняв тисячі припаркованих у пустелі Мохаве відкликаних «дизельгейтів». Про це зазначається на сайті конкурсу.

Відомо, що ці автомобілі були зроблені компаніями Audi і Volkswagen. Їх програмне забезпечення в десятки разів занижувало кількість шкідливих газів, що викидаються в повітря.

Автомобілі, кількість яких становила понад 11 мільйонів, призначалися для продажу в Європі і США. Обман став причиною скандалу світового рівня, після чого виробники змушені були визнати провину.

Переможець конкурсу отримав, крім престижного титулу, грошовий приз у розмірі 5 тисяч доларів.

Також National Giographic опублікував фотороботи інших фіналістів конкурсу, на яких відображено видовищне виверження вулкана, незвичайні моменти з тваринами і яскраві природні явища.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: