НАЗК посилить співпрацю з громадськими організаціями у питаннях антикорупційної політики

НАЗК посилить співпрацю з громадськими організаціями у питаннях антикорупційної політики
Керівник НАЗК Наталія Новак з представниками Громадської ради доброчесності
Фото: nazk.gov.ua

Наталія Новак запропонувала представникам громадського сектору брати активну участь у роботі над проєктом Антикорупційної стратегії та Державної програми з виконання Антикорупційної стратегії

Національне агентство з питань запобігання корупції  посилить співпрацю з громадськими організаціями у питаннях реалізації та моніторингу антикорупційної політики. Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

Керівник НАЗК Наталія Новак зустрілась з представниками Громадської ради доброчесності при Вищій кваліфікаційній комісії суддів України.

З метою реалізації повноважень Національного агентства щодо формування, реалізації та моніторингу антикорупційної політики Наталія Новак запропонувала представникам громадського сектору брати активну участь у роботі над проєктами документів, зокрема проєктом Антикорупційної стратегії та Державної програми з виконання Антикорупційної стратегії.

«Національне агентство буде посилювати співпрацю з громадським сектором. Особливо це стосується спільної роботи з розроблення нормативно-правових актів щодо формування та реалізації антикорупційної політики, обговорення проблемних питань», – заявила Новак.

Як повідомлялось, у жовтні 2019 року Нацагентство із боротьби з корупцією зафіксувало ознаки 104 порушення антикорупційного законодавства. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: