Глава єврейської громади Києва веде виборчу кампанію Зеленського?

Глава єврейської громади Києва веде виборчу кампанію Зеленського?
Востаннє прізвище Левіна спливало під час історії з рейдерською атакою на Аграрну партію 

Сам Зеленський ще не озвучував свого бажання йти у президенти, але білборди вже висять

Підготовкою до президентської кампанії коміка Володимира Зеленського займається забудовник та глава єврейської громади Києва Олександр Левін. Про це стверджують обізнані джерела «Главкома». Саме цей бізнесмен, за їхньою інформацією, взяв на себе організаційні питання та веде перемовини щодо залучення американських технологів.

Востаннє прізвище Левіна спливало під час історії з рейдерською атакою на Аграрну партію – нібито він мав задачу покласти цей проект до кишені Ігоря Коломойського.

Сам Левін ніяк не відреагував на прохання прокоментувати свою співпрацю із Зеленським. Але у Facebook, де бізнесмен не дуже часто проявляє активність, один з його постів – це якраз ролик «Слуги народу» - серіалу, головну роль в якому грає Володимир Зеленський.

Левін є соратником олігарха Ігоря Коломойського. Саме Коломойського вважають потенційним спонсором кампанії Зеленського, проте олігарх поставив умову, аби не було жодних прямих доказів його фінансування чи втручання у кампанію. Варто нагадати, що сам Зеленський ще не озвучував свого бажання йти в президенти.

Нагадаємо, згідно з останнім спільним опитуванням КМІСу, Центру Разумкова та Соціологічної групи Рейтинг, за Юлію Тимошенко готові віддати свої голоси 21% тих, хто визначився з вибором і має намір взяти участь в голосуванні. На другому місці з результатом в 11% - шоумен Володимир Зеленський. Чинний президент Петро Порошенко ділить 3 і 4 місце з Анатолієм Гриценком - їх готові підтримати по 10% українців. Впритул до них ідуть Юрій Бойко і Олег Ляшко (9% і 8% відповідно). Співак Святослав Вакарчук набере 6%, якщо піде на вибори.

Детальніше читайте тут: Жарти скінчились. Зеленський і його спонсор вийшли на старт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: