Бійка Бутусова та Шуфрича. Незворушний Огризко став героєм соцмереж (фото)

Бійка Бутусова та Шуфрича. Незворушний Огризко став героєм соцмереж (фото)

«Огризко  дипломат на молекулярному рівні»

Володимир Огризко не кинувся рознімати забіяк, а спокійно сидів і спостерігав за бійкою

У прямому ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» 18 лютого журналіст і головний редактор «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов та депутат Верховної Ради від «Опозиційної платформи за життя» Нестор Шуфрич побилися. Реакція присутнього у студії дипломата Володимира Огризка, який, на відміну від решти гостей, не кинувся рознімати забіяк, а спокійно сидів і спостерігав за бійкою, відразу стала темою для обговорення та жартів в мережі.

Інтернет-користувачі відреагували на протистояння дописами, жартами та мемами. Так, колега Бутусова Тетяна Даниленко нагадала, що Шуфрич – голова парламентського комітету з питань свободи слова.

oggggggggg

Траплялися й інші дотепні коментарі: «Огризко, дипломат на молекулярному рівні. Вiдчуваю що в нього теж руки чесалися. Видно ж що задоволений», «Все життя – це бійка Бутусова з Шуфричем, а ти в ньому Огризко», «Огризко мій герой».

Як повідомлялось, бійка почалася, коли Юрій Бутусов звинуватив Шуфрича у зраді України та зазначив, що присутність проросійського політика на шоу є проявом неповаги до глядачів, зокрема військовослужбовців, які боронять Україну.

«Якщо ми громадяни України, ми не можемо дозволити негідникам вести тут пропаганду», – заявив Бутусов.

Проросійський політик Шуфрич відповів, що «зрадник чи ні – нехай встановлює суд». Невдовзі після цього Бутусов дав політикові ляпаса і розпочалася бійка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: