Німеччина не збирається скасовувати санкції проти РФ

Німеччина не збирається скасовувати санкції проти РФ
Представник канцлера Німеччини Штеффен Зайберт

Росія продовжує порушувати міжнародне право

Німеччина не бачить причин для скасування санкцій ЄС проти Росії. Про це заявив офіційний представник канцлера Німеччини Штеффен Зайберт, повідомляє DW.

Зайберт зазначив, що РФ продовжує порушувати міжнародне право.

«Санкції відносно Росії були введені тому, що на те є причини. І санкції можуть бути скасовано, якщо відпадуть причини, які полягають у анексії Росією Криму, яка протирічить міжнародному праву, в російській військовій дестабілізації ситуації на сході України і невиконанні положень мінської угоди», - зазначив він.

Раніше стало відомо, що міністр візьме участь у церемонії відкриття заводу Mercedes. Але в його прес-службі відзначили, що будуть ще і переговори з президентом Володимиром Путіним і міністрами енергетики Олександром Новаком і промисловості і торгівлі Денисом Мантуровим.

Як пояснила кореспонденту DW прес-секретар німецького міністра економіки Петера Альтмайера, в участі міністра економіки в церемонії відкриття німецького підприємства за кордоном немає нічого екстраординарного. Це бувало й раніше, адже під час закордонних поїздок він часто відвідує промислові підприємства, сказала вона.

Зазначимо також, що США готують нові санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: