Новий депутат Ради розповів, як буде підтримувати Луценка

Новий депутат Ради розповів, як буде підтримувати Луценка

Фахово допомогти Луценку готові вже 16 народних обранців

Народний депутат Валерій Карпунцов створив міжфракційне об’єднання правників «Справедливість, закон, честь та гідність» для того, щоб допомогти Юрію Луценку працювати на посаді генерального прокурора України. Про це парламентарій сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Задачі набирати людей туди не було. Там зараз вже 16 депутатів. В основному, це правники, і люди, які публічно гарно доносять думку. Головне наше завдання – фахово підтримувати Юрія Віталійовича», - повідомив він.
Карпунцов також додав, що багато його колег ще хочуть долучитися до роботи групи.
«Він (Луценко. – Ред.) керував міністерством, керував такою фракцією, що і міністерство, думаю, буде дитячим садочком здаватися. В нього є група людей, з яким його пов’язує життєвий, професійний шлях. Думаю, цих людей він і залучить до роботи в ГПУ», - припустив Карпунцов.
Нагадаємо, Карпунцов уже був депутатом у минулому скликанні, тоді він входив до складу фракції Віталія Кличка «Удар». Після дострокових виборів він тривалий час працював у Генпрокуратурі: спочатку був старшим помічником з особливих доручень у Генпрокурора Віталія Яреми, потім, уже за часів Шокіна, перебував на посаді заступника голови департаменту із забезпечення роботи керівництва прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: