Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у зникненні львів’янина Познякова

Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у зникненні львів’янина Познякова

Мешканця Львова Тараса Познякова розшукують уже понад місяць

Підозрюваних у зникненні 25-річного Тараса Познякова, зниклого на початку квітня дорогою зі Львова до Києва, оголосили в міжнародний розшук.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Інтерполу за запитом правоохоронних органів України, у розшук оголошено двох уродженців Росії: Дмитра Голуба (громадянин України), 18.11.1979 р. н. і Луана Кінгісеппа (громадянин Росії), 23.03.1991 р.

Обидва розшукуються як підозрювані в умисному вбивстві на основі корисливих цілей, незаконному привласненні транспортного засобу, незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами.

Як повідомлялося, вранці 4 квітня Тарас Позняков виїхав зі Львова до Києва, узявши із собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 км від столиці. Разом із ним перебували попутники. Зв'язок із Позняковим зник за 25 км від столиці поблизу села Бобриця. 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль Познякова.

10 травня правоохоронці повідомили, що були встановлені та оголошені в державний розшук двоє підозрюваних: Дмитро Голуб, позивний "Тоф", уродженець РФ, житель м. Чернівці, який перебуває в розшуку за пограбування, і Луан Кінгісепп, позивний "Лука", уродженець і громадянин РФ, житель м. Макіївка Донецької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: