Обама - Клінтон: Я теж раніше програвав вибори, це нормально

Обама - Клінтон: Я теж раніше програвав вибори, це нормально

У виборах є переможені, нагадав Обама

Президент США Барак Обама вважає, що кандидату від демократів Хілларі Клінтон, яка програла на виборах, необхідно рухатися вперед, повідомляє «112 Україна».

«У виборах є переможені. На наступний день ми повинні згадати, що власне всі ми одна команда. Ми не передусім демократи або республіканці, насамперед ми американці, ми патріоти. Ми всі хочемо кращого для нашої країни», - заявив Обама.

Як повідомлялось, Обама заявив, що «зараз ми всі вболіваємо за його успіх в об'єднанні і управлінні країни», а «мирна передача влади є одним із наріжних каменів нашої демократії і протягом кількох місяців ми збираємося показати це всьому світу».

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Тим часом радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Німеччина ж готується до ускладнення відносин зі США при Трампі.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: