Обама вперше прокоментував скандал навколо Трампа

Обама вперше прокоментував скандал навколо Трампа

За словами президента США, кандидат республіканців намагається піднестися, принижуючи інших

Президент США Барак Обама вперше прокоментував скандал навколо кандидата в президенти США від Республіканської партії. Він назвав вульгарні висловлювання Трампа про жінок «принизливими».

Про це повідомляє агентство AFP.

«Немає потреби повторюватися, до того ж у приміщенні присутні діти: приниження жінок, мігрантів, людей інших поглядів, насмішки...Він намагається піднестися, принижуючи інших», - сказав президент США на заході для представників Демократичної партії в його апартаментах в Іллінойсі.

Він також запитав присутніх: «Чи готові ми ризикнути довірити Дональду Трампу таку владу, яка дозволить йому звести нанівець весь прогрес досягнутий нами?»

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Тим часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

На заяви Трампа вже відреагувала його дружина Меланія.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: