Обмеження на в’їзд до Полтавської області діятимуть і сьогодні

Обмеження на в’їзд до Полтавської області діятимуть і сьогодні
На Полтавщині 27 грудня деякі дороги залишаються закритими для транспорту 

Обмеження в русі транспорту в Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській областях - знято

Транзитному транспорту досі заборонено в'їзд до Полтавської області, обмеження в русі транспорту в Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській областях - знято, як і на ділянках автодоріг М-03, Н-08 та М-04. Про це повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

«Рішенням обласного штабу ТЕБ НС щодо заборони в’їзду до Полтавської області всіх видів транзитного транспорту залишається в силі», - повідомили в Укравтодорі.

Обмеження в русі транспорту в Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській областях - знято.

Також знято обмеження у русі, які були на початок доби по автодорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський у межах Полтавської області. Обмеження у русі по автодорозі Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь зняті.

Короткочасні обмеження у русі вантажних транспортних засобів, які виникли на початок доби, у зв’язку з переметами, спостерігались на автодорозі М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 151, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, км 290. На 4:00 вони були повністю зняті.

«Стан покриття на дорогах державного значення в центральних та східних областях місцями засніжений, в решті областей мокрий. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами», - вказали у дорожному відомстві.

Як зазначається, погодні умови стабілізувались. На більшій території плюсова температура повітря, лише на сході -1...-5°С, без опадів. Невеликий сніг спостерігається у східних та північно-східних регіонах та в гірських районах Карпат.

Для оперативного забезпечення проїзду дорожніми організаціями задіяно до роботи 1024 одиниці техніки та 1275 співробітників.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: