У сніговому полоні на Полтавщині залишаються 1,5 тисячі автомобілів

У сніговому полоні на Полтавщині залишаються 1,5 тисячі автомобілів

На Полтавщині поліція спільно з Держслужбою з надзвичайних ситуацій та Нацгвардією продовжує «визволяти» громадянам зі снігових заметів

Численне скупчення транспорту зафіксовано у трьох районах області

У заторах на Полтавщині залишається близько 1,5 тисячі автомобілів (однак ця цифра динамічна). Про це інформує відділ комунікації поліції Полтавщини.

За даними Ситуаційного центру Головного управління поліції області, станом на 18 годину численне скупчення транспорту зафіксовано у трьох районах області: Кобеляцькому (с. Бродщина), Новосанжарському (с. Лелюхівка) та Диканському (с. Нелюбівка).

Станом на 18:00, на засніжених трасах Полтавської області поліцейські спільно з рятувальниками та нацгвардійцями допомогли витягнути із заметів понад 150 транспортних засобів та евакуювали 295 осіб.

Через негоду частково знеструмлено 58 населених пунктів.

На автодорогах працюють 5 мобільних пунктів обігріву: 2 – у с. Красногорівка (Великобагачанський район), 1 – у с. Мар’янівка (Великобагачанський район) та 2 – у с. Липове (Глобинський район).

Наразі поліція спільно з працівниками Держслужби з надзвичайних ситуацій та військовослужбовцями Нацгвардії України продовжує роботу із ліквідації наслідків негоди.

Нагадаємо, в Україні очікується погіршення погодних умов

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: