Негода в Україні: найбільші проблеми зберігаються на Полтавщині

Негода в Україні: найбільші проблеми зберігаються на Полтавщині

Останні дані повідомляє ДСНС

Обмеження руху збережно у Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що станом на 17.00 годину 26 грудня, через негоду ускладнено рух у Полтавській області, проте на інших автодорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено.

За даними рятувальників, на відрізку дороги протяжністю близько 3 км, між селами Липове та Іванівка Глобинського району, (а/д Н-08 «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь) триває розчистка дороги. Рух транспортних засобів обмежений.

На автодорозі М-03 «Київ-Харків» протяжністю близько 22 км, між селами Красногорівка Великобагачанського району та Вишняки Хорольського району, організовано реверсний рух автомобілів з інтервалом 10-15 хв.

Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великовагового та громадського транспорту у Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях. У Дніпропетровській області знято обмеження руху.

Всього надано допомогу в буксируванні понад 786 транспортних засобів, у яких перебувало близько 1700 осіб. Для надання допомоги водіям залучалось понад 900 рятувальників ДСНС і 250 одиниць техніки.

Нагадаємо, в Україні очікується погіршення погодних умов

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: